Camping Kagerzoom


CAMPING KAGERZOOM

Camping
De camping is ruim op gezet met veel groen. Op de camping zijn 51 vaste staanplaatsen deze variëren in grote van 130 tot 260 vierkante meter. Elke standplaats is aangesloten op de riolering en voorzien van elektriciteit 16 Amp, waterleiding en propaangas allemaal met eigen meter.

Openingstijden 
De camping is geopend van 1 maart tot 31 oktober. Permanente bewoning op de camping is niet toegestaan. Verhuur van de caravans/chalets is ook niet toegestaan.

Kinderen
Voor de kleine kinderen is er naast veel ruimte op het grasveld ook een klimhuis met glijbaan, een schommel, trampoline en een tafeltennistafel. De kinderen van boven de 12 jaar kunnen met een bootje het water op.

Huisdieren
De honden zijn niet toegestaan op het terrein. Andere huisdieren zijn beperkt toegestaan.

Activiteiten
Op Camping Kagerzoom wordt tijdens de zomervakantie activiteiten georganiseerd. Zo kunt u deelnemen aan een vissen, een  fietstocht, vaartocht en een feest(slot)avond.

Kantine “De Ruif”
De kantine “de Ruif” wordt in de zomervakantie regelmatig gebruikt tijdens de activiteiten. Hier kunnen maximaal 100 mensen genieten van een frisdrankje, een biertje of een wijntje. Regelmatig wordt ook deze ruimte afgehuurd door een besloten gezelschap.

Sanitair
Aan “de Ruif” staat een gebouwtje waarin toiletten en een douche staan. De douche kunt u gebruiken met een 1 euro muntstuk.